Ravensburger 179541 puzzellijm fixeer conserver

Ravensburger
RAVEN-179541
4005556179541
    Levertijd:1-2 dagen indien voorradig

Ravensburger 179541 puzzellijm fixeer conserver

Puzzellijm om uw puzzels als een grote plaat te verlijmen.Met deze Ravensburger conserver fixeer je de puzzel.Je kunt met deze lijm de puzzel eenvoudig plakken.

  • Beschrijving

Speciale lijm om uw grote puzzels vast te plakken.
Hoe kan ik mijn puzzel opplakken en aan de wand hangen?

Er is een “Ravensburger puzzellijm” in de handel. Hiermee is het mogelijk de puzzel te fixeren zodat hij in zijn geheel kan staan of hangen. Bovendien beschermt de conserver de kleuren van de puzzel tegen het zonlicht zodat de briljante kleuren niet worden aangetast.

Hoe doe je dat?
Leg de voltooide puzzel op een vlakke ondergrond en trek aan de hoeken zodat de zijkanten strak en recht liggen. De beeldzijde moet naar boven gericht zijn – draai hem dus niet om!
Leg papier onder de puzzel zodat er geen lijm op de ondergrond komt!
Verdeel de puzzellijm zorgvuldig en gelijkmatig over het oppervlak. In de gebruiksaanwijzing leest u hoeveel lijm u moet gebruiken. Als de lijm opgedroogd is, na ongeveer 1 uur zijn de stukjes met elkaar verbonden. De lijm is stevig genoeg om een 500 stukjes puzzel zonder meer met een haakje aan de wand te hangen. Grotere puzzels moeten eerst op een stevig stuk karton of hout geplakt worden alvorens hij kan worden opgehangen.

De inhoud van de fles is voldoende voor een puzzel van 4000 stukjes.