Aquabeads 31832 Animal Crossing: New Horizons Character Set

Aquabeads
Aquabeads-31832
5054131318324
    Levertijd:1-2 dagen indien voorradig
Bestel

Aquabeads 31832 Animal Crossing: New Horizons Character Set

Maak mooie eigen creaties met behulp van Animal Crossing: New Horizons Character Set en besproei de parels of kralen van Aquabeads met water, waardoor ze aan elkaar blijven plakken.

Inhoud: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 800 parels in 22 kleuren, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies patroonvellen bestaande uit 4 figuren uit de serie Animal Crossing: Tom Nook, Isabelle, Bunnie en Peanut en ook 3 voorwerpen zoals een appel, een fossiel en een blad.

  • Beschrijving
Inspireer tot creativiteit met Aquabeads Animal Crossing: New Horizons figurenset, het originele kunstzinnige speelgoed met parels die „met water aan elkaar blijven plakken”. Animal Crossing: New Horizons figurenset met meer dan 800 effen parels, juweelparels, veelhoekige parels en sterrenparels in 22 kleuren, legbord, sproeier, patroonvellen en instructies. Plaats volgens het patroonvel de parels op het legbord om Tom Nook, Isabelle, Bunny, Peanut, een appel, fossiel en een blad te maken. Instructiehandleiding bevat bonuscreatieen zoals Timmy & Tommy, K.K. Slider, Orville en Wilbur, die kunnen worden gecreëerd met onze apart verkochte navullingen. sproei met behulp van de sproeier water op de parels om ze magisch aan elkaar te laten plakken! Combineer met Aquabeads compleet, navulling en accessoiresets om meer parelcreatieen te creëren. Aquabeads is in 2004 ontwikkeld door Epoch Co., Ltd. als het originele speelgoed met parels die „met water aan elkaar blijven plakken”. Aquabeads is geschikt voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen. Verpakkingsmaat: 18 x 4,5 x 18 cm

Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder