Aquabeads 31766 sprookjes wereld

Aquabeads
Aquabeads-31766
5054131317662
    Levertijd:1-2 dagen indien voorradig
Bestel

Aquabeads 31766 sprookjes wereld

Maak mooie eigen creaties met behulp van sprookjes wereld en besproei de parels of kralen van Aquabeads met water, waardoor ze aan elkaar blijven plakken.

Inhoud: Deze complete kunstzinnige parelset bevat meer dan 820 parels in 16 kleuren, draagbare accessoires (tiara, haarspeld, armband, broche, ringen, bedeltjesaccessoires), een creatie bord, bevestigingsonderdelen, een legbord, sproeier, patroonvellen en instructies.patroonvellen bestaande uit een fee, een konijn, een paddenstoel, bloemen en andere leuke patronen gemaakt door de meegeleverde sterrenparels, effen parels en juweelparels op het legbord te plaatsen.

  • Beschrijving
Inspireer tot creativiteit met Aquabeads Sprookjes wereld, het originele kunstzinnige speelgoed met parels die „met water aan elkaar blijven plakken”. De Sprookjes wereld set bevat meer dan 820 sterrenparels, effen parels en juweelparels in 16 kleuren, accessoires (tiara, haarspeld, armband, broche, ringen, bedeltjesaccessoires), creatie bord, bevestigingsonderdelen, legbord, sproeier, patroonvellen en instructies. Sterrenparels lijken op kleine sterren en kunnen worden gebruikt om met Aquabeads structuur te tonen, waardoor gloednieuwe Aquabeads-creaties mogelijk zijn! Maak creaties met een sprookjesthema, zoals een fee, konijntje of een knus paddenstoelhuisje. Plaats, volgens het patroonvel, de parels met je vingers op het legbord om je creatie te creëren. sproei met behulp van de sproeier water op de parels om ze magisch aan elkaar te laten plakken! Wanneer de parelcreaties na 60 minuten volledig zijn gedroogd, haal je de creatie voorzichtig van het bord en zet je die in elkaar met de accessoires. De tiara, haarspeld, armband, broche, ringen, bedeltjes kun je allemaal echt dragen! Gebruik het creatie bord en de bevestigingsonderdelen om een accessoirestandaard te maken voor je Aquabeads-accessoires! Aquabeads is in 2004 ontwikkeld door Epoch Co., Ltd. als het originele speelgoed met parels die „met water aan elkaar blijven plakken”. Aquabeads is geschikt voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen. Verpakkingsmaat: 27 x 4,5 x 24 cm

Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder